Menetys

Kuulen Tessan itkevän. Haluaisin silittää hänen hiuksiaan. Sumenee.... Kuulen jatkuvaa piippausta, mutta en saa päähäni mitä se on. Sumenee… Lempeä naisääni kertoo Marcusin olevan poissa. Tessa kiljuu. Sumenee…

Seitsemän laudaturin mersu

Micco-Eric sai ylioppilaslahjaksi Mercedes-Benz SL:n. Harmaantunut isä Giorgio Armanin puvussa ajoi sen Lundbergien portista sisään juhlavieraiden eteen. Äiti kipsutteli pihatielle pysähtyneen auton viereen smaragdin värisessä coctailmekossa ja 12-senttisissä Louboutineissa, joihin oli rakastunut Pariisin muotiviikoilla. Ylpeä isä nousi autosta hitaasti ja antoi vaimolleen kevyen suudelman.

Isin tyttö

Se syntyi Amerikan kansallispäivänä vuonna 1995. Se oli ainut lapsi, niillä oli ihan tavallinen perhe. Ne oli onnellisia ja niillä oli koira. Jo pienestä pitäen se oli isin prinsessa, vaikka koittikin olla sukupuolesta huolimatta kova jätkä.

Pystyn parempaan

Akita istui ilmaisklinikan käytävällä epämukavalla sohvalla. Hänen vieressään istui yhtä lailla kaatosateen jäljiltä vettä tippuva Nikki, joka oli käynyt koko ajan vain entistä hiljaisemmaksi, ja joka vatkasi jalkaansa niin että koko sohva tärisi.

Tappaja

Se kesti vain hetken. Se oli ohi niin nopeasti, ettei Sophia edes tajunnut sen tapahtuneen. Hän otti varovaisia askeleita taaksepäin, sitten hän pysähtyi. Hän pystyi taas hengittämään. Tuuli lennätti hiukset hänen kasvoilleen ja hän hengitti syvään raikasta ilmaa keuhkoihinsa.

"Oli lauantai"

Oli lauantai, kello oli kymmenen aamulla. Kävelin luokkahuoneeseen. Luokan edessä se seisoi ryhdikkäästi ja itsevarmasti. Sillä oli vihreät reisitaskuhousut jaloissansa ja musta reilunkokoinen puuvillakauluspaita päällänsä.

Skitsofrenia

Ravaan pienessä, valkoisessa huoneessani levottomasti edes takaisin ja puren kynsiäni hermostuneena. Maistan veren rautaisen maun voimakkaana suussani. Sormenpääni vuotavat.

"Tyttö syntyi"

Tyttö syntyi elokuun seitsemäntenä päivänä, päivä oli aurinkoinen ja samalla se päivä oli tytön vanhemmille unelmien täyttymys. Kauan odotettu ja haluttu lapsi oli näiden kahden rakastavan vanhemman sylissä ja he pystyivät vihdoin hellästi omin käsin koskettelemaan tätä ihmettä.